Home: Temperatuursensoren Nieuws Omvormers met draadloze communicatie

Omvormers met draadloze communicatie

INOR GOES WIRELESS!

Wij bieden een volledig nieuwe manier van het configureren en monitoren van transmitters, INOR GOES WIRELESS! Verbind je smartphone of tablet met de transmitter via NFC® (Near-field communication) of Bluetooth® en configureer het via de nieuwe app ‘INOR Connect’. Dankzij de draadloze communicatie kan de transmitter in het proces blijven!

Configuratie en monitoring op afstand via Bluetooth®

Met ICON-BT kunt u de transmitters configureren en monitoren terwijl deze nog in het proces zitten. Plug de ICON-BT hiervoor in de USB aansluiting van de transmitter en verbind deze met je smartphone via de app INOR CONNECT. Dankzij het ruime bereik van Bluetooth® kunt u op afstand communiceren met de transmitter.

IPAQ 530 en IPAQ 330

De eerste twee series die het Wireless concept ondersteunen zijn de IPAQ-530 en IPAQ-330. Deze nieuwe series zijn er zowel voor montage op een DIN-Rail (IPAQ R530 en IPAQ R330) als in de aansluitkop van een sensor (IPAQ C530 en IPAQ C330).

IPAQ 530 serie

IPAQ 530 serie

Contact

Graag verwijzen wij u naar de documentatie of naar de productpagina's voor meer informatie over het draadloze concept. Direct contact met ons team is uiteraard altijd welkom.

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Veiligheidscode:
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl