Home: Temperatuursensoren Nieuws Verklaring i.v.m. COVID-19

Verklaring i.v.m. COVID-19

Verklaring i.v.m. COVID-19

In verband met het Coronavirus (COVID-19) stellen wij u graag op de hoogte over de maatregelen die wij hebben getroffen en welke invloed dat mogelijk kan hebben. In de afgelopen weken hebben wij meerdere acties in werking gesteld om te zorgen dat ons operationeel proces doorgang kan blijven vinden en onze medewerkers zo goed mogelijk beschermd zijn. Wij doen ons uiterste best om de impact van de epidemie op onze bedrijfsvoering te beperken.

Onze medewerkers
We hebben maatregelen ingesteld om te zekeren dat de medewerkers op de door het RIVM voorgeschreven onderlinge afstand kunnen functioneren en wij hebben de reinigingscycli aangepast. Dit met het doel om het risico van besmetting te verkleinen. Dit betekent o.a. dat:

  • wij werken in 2 ploegendiensten;
  • extra reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd en hygiëne maatregelen zijn ingevoerd;
  • ons verkooppersoneel zoveel mogelijk thuis werkt en geen bezoeken aflegt;
  • wij geen bezoekers op ons bedrijf ontvangen.

Onze producten
Om verstoringen in de aanvoer van onderdelen voor onze productie voor te zijn, hebben wij de voorraden van deze onderdelen vergroot.

Continuïteit
Met deze maatregelen hopen wij continuïteit te kunnen realiseren. Ook adviseren wij onze medewerkers, in overeenstemming met de adviezen van de Rijksoverheid, om bij verkoudheidsklachten niet naar het werk te gaan.

Leverafspraken
Onze aangepaste werkmethode heeft echter wel invloed op de capaciteit van onze productie. We doen ons uiterste best om bestaande leverafspraken na te komen, maar houdt u in gedachten dat levertijden voor nieuwe orders kunnen oplopen. Mochten de maatregelen invloed hebben op orders die u reeds bij ons geplaatst hebt, zullen wij u daarover uiteraard informeren.

Bereikbaarheid
Wij zijn nog altijd bereikbaar op de bekende telefoonnummers en per e-mail, en onze openingstijden zijn van 8.00u tot 16.30u, zoals u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip te mogen rekenen en wensen u veel gezondheid in deze onstuimige periode.

Met vriendelijke groet,

 Langkamp Technology

Temperatuurmeettechniek

Overleg over uw temperatuurmeting? Wij bellen u terug.

gewenste dag / tijdstip
Versturen

Kies hier uw taal

nederlands english deutsch
Langkamp-Technology-ISO-9001
Langkamp-erkend-leerbedrijf

DIRECT CONTACT MET ONS TEAM

Langkamp Technology B.V.
Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede
Nederland

Tel.: +31 (0)343-595410
info@ltbv.nl